Restaurant Alsiks menukort har retter for enhver smag

26. april 2022 Erhverv

På Hotel Alsik er der flere restauranter og en dem er Restaurant Alsik, der i det sæsonbetonede menukort byder på de bedste smage fra hele verden. Her er inspiration og originale opskrifter fra flere kontinenter elegant kombineret med gode lokale råvarer.

“Jeg synes, at Restaurant Alsik har et godt menukort, som rummer noget for enhver smag. Der er en bred vifte af retter, som følger sæsonen”, siger tjener Christoffer Jørgensen og tilføjer, at Restaurant Alsik har en helt fantastisk udsig over Alssund.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Meget snart kommer der et nyt menukort og så skal vores gæster smage alle de spæde grøntsager, mens de er allerbedst”, siger han.

Ind imellem er der gæster, som ikke synes, det er helt let at finde ud af, hvad der egentlig skal bestilles og nydes.

“Og så er vi tjenere parat til at vejlede og jeg anbefaler tit vores frokostgæster Kochens Frokostfavorit, som er en tallerken med et udvalg af lækre ting. Jeg anbefaler også tit vores Burger og vores Fish and Chips og også vores Cæsarsalat”, siger Christoffer Jørgensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at det er vigtigt for ham – og også for de øvrige tjenere i Restaurant Alsik – at give gæsterne en rigtig god oplevelse.

“Vi er deres værter, når de er på besøg og vi gør os umage for, at de får en god oplevelse. Lidt på samme måde som andre gør, når de har gæster derhjemme”, siger han. Det er stærk faglighed, gæstepsykologi og intuition, som sættes i spil, når tjenerne kredser om bordene.

Christoffer Jørgensen fortæller videre, at tjenerne i Restaurant Alsik har det rigtigt godt sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det at vi har det godt med hinanden, det smitter af på gæsterne”.

Selvom det er muligt at komme direkte fra gaden og ind Restaurant Alsik, så anbefales det, at man ringer og bestiller et bord.

“Vi går ind i den travle del af året nu og for ikke at gå forgæves, så er det en god idé at sikre sig, vi har plads”.

Du kan se Restaurant Alsiks menukort HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...