Restaurant Bind fejrer 10 år med storslået Jubilæumsmenu

28. februar 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På Fjordvejen i Sønderhav ligger Restaurant Bind og det har den gjort gennem 10 år – og det fejrer Christian Bind med at stå i køkkenet, som han gør på alle åbningsdage, og lave en helt forrygende 10-retters festmenu til restaurantens gæster.

Den store, flotte menu er på kortet fra den 12. til den 21. april – og flere af dagene er allerede udsolgte.

“Restaurant Bind skulle egentlig have været et sted, hvor kunstnere kunne komme og male. Vi blev kontaktet og så blev det til Restaurant Bind i stedet for”, siger Pia Bind, der har stedet sammen med sin mand, den franske mesterkok Christian Bind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christian Bind kom fra Frankrig til Falsled Kro.

Christian Bind og hans kokke.

” Efter 12 år på Falsled Kro åbnede jeg Chez Paul i Flensborg, hvor vi på 1 år opnåede en stjerne i Michelin-guiden “, siger Christian Bind. Derfra gik det til Restaurant Fakkelgården, der også ligger på Fjordvejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var Fleggaard-familien, der spurgte, om der ikke kunne laves en restaurant i den flotte bygning, som tidligere havde været vandrehjem”, siger Pia Bind til SønderborgNYT. Hun er selv fra en lille by, Horne, der ligger mellem Faaborg og Bøjden og mødte sin mand på Falsled Kro, hvor hun var i receptionen.

Vi holder os til vores koncept

I Restaurant Bind møder Christian Bind, hans souschef og de to kokkeelever ind i formiddagsdagstimerne på alle åbningsdage, så de helt helt klar, når forventningsfulde gæster kommer indenfor hen under aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Flere spørger min mand, hvorfor han ikke bare tager nogle fridage. Men når vi lægger så meget vægt på kvalitet og god service, så skal vi altså være her hele tiden”, siger Pia Bind. I parrets restaurant koster maden det, som den koster. Vi kommer aldrig til at se Restaurant Bind i en SweetDeal eller med klækkelige rabatter på deres menuer.

Pia Bind er ikke i tvivl om, at hun og Christian gør det rigtige.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har haft Restaurant Bind gennem ti år og har ikke haft et eneste år med underskud. Det skyldes selvfølgelig vores fantastiske medarbejdere og ikke mindst de trofaste gæster, som kommer hertil fra Sønderborg, Hamborg, København og resten af landet”, siger Pia Bind.

“Vi er motiveret ved de mange tilkendegivelser og priser vi har modtaget over tiden, hvoraf gæsternes gunst har betydet allermest for os. Vi går fortrøstningsfulde og tryllebundne ind i vort næste årti og håber, at kunne byde endnu flere velkommen ombord”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beliggenhed, beliggenhed

I Sønderborg føler mange butiksejere, det med beliggenhed er vigtig.

“Vi driver en restaurant mellem vandkanten og en landevej ude på landet. Det kan altså lade sig gøre at skabe en god forretning udenfor byerne”, siger Pia Bind.

Hvis du bor i Sønderborg, så er du ikke så langt fra indkørslen til Restaurant Bind og chancen for at give dig selv og din hustru eller kæreste den store oplevelse, som det er at nyde en storslået menu, der er sat sammen og lavet af kokke, som går op i deres fag med liv og sjæl.

De mange retter serveres af opmærksomme tjenere og Pia Bind selv – og de stiller ikke bare mad på bordet, men skaber en rigtig god og hyggelig stemning.

“Vores gæster føler sig velkomne og det er med til, at de kommer igen og igen”, siger Pia Bind.

Læs mere om Restaurant Bind og bestil dit bord HER.