Restaurant Bind – kvalitet til tre stjerner

12. november 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Når du er til Julemarked på Restaurant Bind den 22. november, så besøger du en succes, der er skabt af Pia og Christian Bind, et ægtepar der er helt utrolige ildsjæle indenfor den finere madlavning.

Den franske familierestaurant – som ligger i Sønderjylland er et trækplaster – og rigtigt mange sønderborgensere har også haft fornøjelsen af at nyde en ovenud fantastisk gourmét-middag på Restaurant Bind.

Ægteparret Bind i arbejdstøjet.

Ægteparret Bind i arbejdstøjet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det går rigtigt godt for os på Restaurant Bind”, siger Pia Bind til SønderborgNYT. Og det har hun fuldstændig ret i.

“Ja, vi har jo den eneste sønderjyske restaurant, der har fået tre stjerner”, siger Pia Bind.

Stjernerne er givet i Den Danske Spiseguide, der anonymt sender prøvespisere ud i danske restauranter.

Cirka 300 danske restauranter har en kvalitet, der er høj nok til, at de er med i guiden.

Lidt om huset

Den velbevarede villa fra 1900 blev bygget til sommerbolig af købmand Kloppenburg fra Hamburg. 38 år senere overtog ”Foreningen for sønderjyske krigsbeskadigede og faldnes efterladte” ejendommen til rekreationshjem. I 2008 var det 70 år siden, at Kong Christian den X og dronning Alexandrine deltog i indvielsen af det, der de kommende godt 40 år skulle blive det ideelle sted for krigsinvalider at finde fred og ro.

Artiklen fortsætter under annoncen

I.P. Nielsen Hjemmet

I 1981 var det Dronning Ingrid, som indviede ejendommen til lejrskole for sønderjyske børn. Efter Dronningens ønske, skulle stedet bære navnet ”I.P. Nielsen Hjemmet for sønderjyske børn” som et minde om institutionens grundlægger, der også var en god ven af kongehuset. De efterfølgende 25 år var ”I.P. Nielsen Hjemmet”, som mange vil kende det, et feriested for tusinde af børn, unge og foreningsmedlemmer.11067477_906383859406413_8101822408470987859_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Bind-parret tog fat i kriseåret

“Min mand, kokken Christian Bind, og jeg fik huset i 2008, så vi tog fat samtidig med finanskrisen. Vi vidste hvad vi ville og holdt fast i vores koncept. De tre stjerner og vores mange gæster viser os, at vi gjorde det helt rigtigt”, siger Pia Bind.

Dyvig Badehotel og Fakkelgaarden kan brøste sig af hver to stjerner, mens Knapp, Schackenborg Slots Kro og Thyrstrup Kro har hver en enkelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

 

 

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...