Restaurant Djengis Khan Mongolian Barbeque fejrer 25 års fødselsdag

17. november 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Frem til den 26. november fejrer Restaurant Djengis Khan Mongolian Barbeque på Store Rådhusgade i Sønderborg 25 års jubilæum.

“Vi fejrer det ganske enkelt ved at give 25 procents rabat på vores buffet, en procent for hvert år”, siger Thi Bay Vu, som har været igennem alle årene. Både hun og restauratør Sang Trinh flyttede fra Odense til Sønderborg for at åbne og drive den populære restaurant.

“Rabatten er vores måde at sige tak til kunderne – de trofaste, som har været med gennem mange af årene, og alle andre kunder – på”, siger Thi Bai Vu til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigtigt mange sønderborgensere sætter pris på at spise i restauranten, fordi der er altid vil være noget mad, som langt de fleste kan li’.

“Vi har altid lyttet til vores gæster og byder på den mad, som de foretrækker”.

Altså kan du roligt invitere venner og bekendte med på Djengis Khan Mongolian Barbeque – og bliver i mange, så er det slet ikke et problem. Der er plads til 185 personer.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...