Julefrokost er for mange en betydningsfuld begivenhed med masser af traditioner, hvor der hygges med venner, familie og kollegaer samlet om det store julebord. Hos Restaurant Flammen i Sønderborg er de klar til at byde på en julegrillbuffet fra den 10. november.
“Selvom det er første gang, Flammen holder jul i Sønderborg, har vi allerede modtaget mange reservationer fra gæster og virksomheder, som ønsker at afholde årets julefrokost i vores nye restaurant på Perlegade. Jeg er sikker på, at de alle sammen vil få en hyggelig og mindeværdig oplevelse ud over det sædvanlige”, udtaler Piet Klein, CEO hos Restaurant Flammen.
Udover den velkendte grillbuffet fra Flammen kan julefrokostgæsterne glæde sig til delikatesser som julelaks bagt med sennep og sesam, grønkålssalat med appelsin og soltørrede tranebær, tarteletter med høns i asparges, julemedister, kamsteg med sprøde svær, juleskinke og andebryst.
“Der er rigeligt med mad, og alle vil uden tvivl gå fra bordet mætte. Vi sørger naturligvis for, at omgivelserne er indbydende, så vores julefrokostselskaber blot skal ankomme. Vi har dækket op i festlig stemning, har både kolde og varme drikkevarer klar og, naturligvis, den gode julestemning”, fortæller Piet Klein til SønderborgNYT.
Interesserede selskaber, der ønsker at arrangere en julefrokost, kan få flere oplysninger og reservere bord ved at ringe på telefonnummer 69 66 34 17 eller læse mere her.
Det er også muligt at booke bord til store selskaber i perioden fra den 10. november til og med den 23. december.