Restaurant Flammen leder efter lokaler i Sønderborg

3. marts 2021 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Restaurant Flammen har skudt en offensiv vækststrategi i gang. Sønderborg er del af en række nøje udvalgte byer, hvor kæden gerne vil åbne en restaurant i løbet af de kommende år, hvis man kan finde egnede lokaler.

Kæden af grillbuffet-restauranter, Restaurant Flammen ApS, vil vækste sig ud coronakrisen.

Selvom konsekvenserne af den globale pandemi sætter spor i kædens nuværende 16 restauranter, indleder Restaurant Flammen nu en større offensiv med investeringer i flere nye restauranter landet over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg har Flammen-potentiale

Kæden har kig på blandt andre Sønderborg. Her vil man gerne åbne en restaurant i de kommende år, hvis man finder et egnet lejemål til Flammen-konceptet. Og derfor er kæden nu i gang med at sondere mulighederne i byen, skriver Flammen ApS i en pressemeddelelse.

“Vores undersøgelser viser, at der er plads til flere restauranter i Danmark. Vi har et gennemtænkt og klart koncept, vi kan drage nytte af i flere restauranter. Og selvom vi ikke kender en slutdato, så kommer der – heldigvis – også en tid efter corona og her skal vi være parate til at trykke på speederen i vores udvikling. Vi vil gerne vise, at vi er her for at blive”, siger direktør i Restaurant Flammen Piet Klein i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi siger også, at Restaurant Flammen er et hyggeligt sted for alle, og skal vi leve op til det, så mener vi, at vi skal være repræsenteret flere steder. Derfor er vi nu i gang med at sondere terrænet efter gode lejemål i en række byer, hvor vi tror, der er et stærkt potentiale for os”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...