Det går rigtigt godt for Restaurant Flammen på Perlegade i Sønderborg, som åbnede den 4. oktober sidste år.
“Vores første halve år i Sønderborg har været helt forrygende og vi er superglade for den modtagelse, vi har fået af sønderborgerne – og jeg vil gerne sige tak for opbakningen”, siger Hans Harvest, som er daglig leder, til SønderborgNYT.
Når det går godt i en restaurant, så betyder det også, at der har været mange gæster.
“Og det har vi bestemt haft og i sidste uge, som var en stille uge, der havde vi 1500 gæster”, siger Hans Harvest.
Han fortæller, at der ikke har været den store udskiftning i personalet siden starten. Derimod er der kommet flere til.
“I Restaurant Flammen skal vi have det godt, når vi er på arbejde og det har vi. At personalet trives er en forudsætning for at have en god forretning og vi har selvfølgelig også overenskomst”, siger den daglige leder.
“Vores medarbejdere gør det bedste, som de kan, for at give vores gæster en god oplevelse og kvaliteten af maden er i orden. Vores buffet er for dem, som gerne spiser meget kød og også for dem, som sætter mere pris på salat. Altså er der noget for enhver”.
Restaurant Flammen har 15 slags kød fra grillen og 50 salatvarianter – og de tager også gerne imod både små og større selskaber.