Restaurant Syttende nomineret i Årets Ret med Gris

26. november 2021 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Hvert år uddeler Landbrug & Fødevarer en helt særlig pris til en kok, som formår at lave en ny, anderledes og velsmagende ret med gris.

Michelin-restauranten Syttende, hvor omdrejningspunktet er lokale råvarer, er nomineret i Årets Ret med Gris. Retten tager udgangspunkt i den lune rillette af skank og hale og indeholder desuden peberfrugter fra Aabenraa og en coulis på sønderjyske røde Palermo-peber..

”Den ret vi er kommet op med i år har alt det, der skal til for at få grisen til at shine. Vi tror på, at det kan smages i vores ret, og at det er det rigtige at bruge råvarer, der er i sæson, bruge lokale råvarer og fokuserer bæredygtigheden”, lyder det fra Jesper Koch og Peter Rødsgaard i en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover Syttende, er også Fru Larsen, Domestic i Aarhus, Pasfall i Odense og Restaurant Palægade i København nominerede til at modtage prisen. Der er igen i år hård kamp om prisen af ’Årets Ret med Gris’ mellem nogle af Danmarks bedste restauranter.

Vinderen af prisen kåres den 29. november på Axelborg i København.

29. april 2024 112, Sønderborg

Masser af røg fra toilettet

29. april 2024 112

Mandag middag blev der ringet efter Station Sønderborgs brandmænd, fordi der kom røg fra det offentlige toilet ved Jernbanestien bag Sønderborghus. “En vi kender havde fyldt sprit og noget andet brandbart i en dåse og proppet servietter i, inden han satte ild til. Det skulle gi’ en masse røg”, sagde nogle unge mennesker på stedet […]

Læs mere...