Restaurant Syttende nomineret i Årets Ret med Gris

26. november 2021 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Hvert år uddeler Landbrug & Fødevarer en helt særlig pris til en kok, som formår at lave en ny, anderledes og velsmagende ret med gris.

Michelin-restauranten Syttende, hvor omdrejningspunktet er lokale råvarer, er nomineret i Årets Ret med Gris. Retten tager udgangspunkt i den lune rillette af skank og hale og indeholder desuden peberfrugter fra Aabenraa og en coulis på sønderjyske røde Palermo-peber..

”Den ret vi er kommet op med i år har alt det, der skal til for at få grisen til at shine. Vi tror på, at det kan smages i vores ret, og at det er det rigtige at bruge råvarer, der er i sæson, bruge lokale råvarer og fokuserer bæredygtigheden”, lyder det fra Jesper Koch og Peter Rødsgaard i en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover Syttende, er også Fru Larsen, Domestic i Aarhus, Pasfall i Odense og Restaurant Palægade i København nominerede til at modtage prisen. Der er igen i år hård kamp om prisen af ’Årets Ret med Gris’ mellem nogle af Danmarks bedste restauranter.

Vinderen af prisen kåres den 29. november på Axelborg i København.

19. marts 2024 Erhverv, Sønderborg

Tænk ud af boksen med Battle Box hos Maximum Sønderborg

19. marts 2024 Erhverv

Maximum Sønderborg har netop introduceret en forlystelse, der sætter gæsternes evner på prøve og skaber sjove minder. Navnet på den nye forlystelse er Battle Box, hvor alle bliver udfordret som aldrig før. ”Forestil dig et rum fyldt med 12 hvide bokse. Det ser måske simpelt ud, men hver boks gemmer på 4-7 udfordringer og gåder, […]

Læs mere...