Restaurant Syttende nomineret i Årets Ret med Gris

26. november 2021 Erhverv

Hvert år uddeler Landbrug & Fødevarer en helt særlig pris til en kok, som formår at lave en ny, anderledes og velsmagende ret med gris.

Michelin-restauranten Syttende, hvor omdrejningspunktet er lokale råvarer, er nomineret i Årets Ret med Gris. Retten tager udgangspunkt i den lune rillette af skank og hale og indeholder desuden peberfrugter fra Aabenraa og en coulis på sønderjyske røde Palermo-peber..

”Den ret vi er kommet op med i år har alt det, der skal til for at få grisen til at shine. Vi tror på, at det kan smages i vores ret, og at det er det rigtige at bruge råvarer, der er i sæson, bruge lokale råvarer og fokuserer bæredygtigheden”, lyder det fra Jesper Koch og Peter Rødsgaard i en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover Syttende, er også Fru Larsen, Domestic i Aarhus, Pasfall i Odense og Restaurant Palægade i København nominerede til at modtage prisen. Der er igen i år hård kamp om prisen af ’Årets Ret med Gris’ mellem nogle af Danmarks bedste restauranter.

Vinderen af prisen kåres den 29. november på Axelborg i København.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...