Restauranterne har forholdsvis let ved både at finde og holde på serveringspersonalet

16. maj 2021 Erhverv

En række restauranter i Hovedstaden har svært ved at finde unge mennesker, som vil servere for deres gæster – og en restauratør fortæller til Politiken, at der også er unge mennesker, som var ansat i restauranterne, der har sagt op, fordi de hellere vil være podere – og det skyldes at lønnen som poder er bedre end lønningerne i cafeerne.

“Vi har lige åbnet Skaal for få dage siden og skulle bruge serveringspersonale, men det var ikke noget problem. Jeg tror heller ikke, at vi får problemer, når vi – inden længe – søger flere medarbejdere, som skal være hos os i sommersæsonen”, siger Henrik Danekilde, som er daglig leder i Skaal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at han ikke har hørt, at der er nogen steder, hvor de har svært ved at finde serveringspersonale.

Henrik Danekilde er også leder i Heidis Bierbar, som endnu ikke har genåbnet dørene for gæster.

“På Heidis er en del af serveringspersonalet unge mennesker fra gymnasierne og det er klart, at de siger op, når de skal til en anden by for at studere, men det har aldrig været et problem at finde nye – og det forventer jeg heller ikke, at det bliver, når Heidis skal genåbne”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Birgit Kilde og Søren Sejersen, som er nye værter på Hotel Baltic har heller ikke haft udfordringer med at ansætte serveringspersonale.

“Vi fandt hurtigt nogle dygtige medarbejdere og det var slet ikke et problem”, siger Birgit Kilde til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...