Retspræsident Karen Thegen bliver retspræsident i Aarhus

21. juni 2021 Erhverv

Retten i Sønderborg skal have ny retspræsident og det skyldes, at Karen Thegen, som lige nu har den stilling, rejser til Aarhus.

“Jeg søgte stillingen som retspræsidenten ved Retten i Aarhus og har lige fået at vide, at jeg får den”, siger Karen Thegen til SønderborgNYT.

Stillingen, som hun rejser til Aarhus for at passe, stort set er den samme, som hun har i Sønderborg.

“Men det er en større byret end den her i Sønderborg, så det er også en forfremmelse”, siger Karen Thegen, der i forbindelse med jobskiftet flytter fra Aaberaa til Aarhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er for langt mellem Aabenraa og Aarhus til, at jeg vil pendle”, siger hun.

Retten i Aarhus har, inklusive juristerne, i alt cirka 90 ansatte og i Sønderborg er der 70 medarbejdere, hvoraf de ti er dommere.

Datoen for skiftet fra Sønderborg til Aarhus er endnu ikke lagt fast, fordi der er nogle ting, der først skal passes sammen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...