Revy: Mens gæsterne spiser er der fart på kokkene

7. juni 2013 Kultur

Den ene revyaften efter den anden fyldes Hotel Comwell med spisegæster, der bare vil nyde, de kan sætte sig til bords – og så er maden klar. Enten skal man forsyne sig fra de fyldte buffeter eller også bliver der sat tallerkener på bordet foran én. Alt efter om man bad om revymenu eller buffet.

Få minutter inden gæsterne lukkes ind, sættes forretten på bordet.

Det er kun muligt, fordi der er andre, der elsker at lave god mad og hellere end gerne gør deres yderste for, at restaurantens gæster får en god oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meget kokkearbejde handler om planlægning og viden om tilberedningstid.

Klaus Græns, der er køkkenchef på hotellet, har sikret sig, at kokkene arbejder ud fra en plan, så alting er klar til tiden – og så der også er overskud til lige at lave noget helt andet, hvis der kommer andre gæster i restauranten.

– Når man er kok, så er det vigtigste at bevare overblikket. Har man det, så kan man lave mad til rigtigt mange, siger Klaus Græns. Og hans kokke klarer heldigvis udfordringerne uden at han skal stå og dirigere dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...