Revy: Mens gæsterne spiser er der fart på kokkene

7. juni 2013 Kultur

Den ene revyaften efter den anden fyldes Hotel Comwell med spisegæster, der bare vil nyde, de kan sætte sig til bords – og så er maden klar. Enten skal man forsyne sig fra de fyldte buffeter eller også bliver der sat tallerkener på bordet foran én. Alt efter om man bad om revymenu eller buffet.

Få minutter inden gæsterne lukkes ind, sættes forretten på bordet.

Det er kun muligt, fordi der er andre, der elsker at lave god mad og hellere end gerne gør deres yderste for, at restaurantens gæster får en god oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meget kokkearbejde handler om planlægning og viden om tilberedningstid.

Klaus Græns, der er køkkenchef på hotellet, har sikret sig, at kokkene arbejder ud fra en plan, så alting er klar til tiden – og så der også er overskud til lige at lave noget helt andet, hvis der kommer andre gæster i restauranten.

– Når man er kok, så er det vigtigste at bevare overblikket. Har man det, så kan man lave mad til rigtigt mange, siger Klaus Græns. Og hans kokke klarer heldigvis udfordringerne uden at han skal stå og dirigere dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>