Revy: Mens gæsterne spiser er der fart på kokkene

7. juni 2013 Kultur

Den ene revyaften efter den anden fyldes Hotel Comwell med spisegæster, der bare vil nyde, de kan sætte sig til bords – og så er maden klar. Enten skal man forsyne sig fra de fyldte buffeter eller også bliver der sat tallerkener på bordet foran én. Alt efter om man bad om revymenu eller buffet.

Få minutter inden gæsterne lukkes ind, sættes forretten på bordet.

Det er kun muligt, fordi der er andre, der elsker at lave god mad og hellere end gerne gør deres yderste for, at restaurantens gæster får en god oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meget kokkearbejde handler om planlægning og viden om tilberedningstid.

Klaus Græns, der er køkkenchef på hotellet, har sikret sig, at kokkene arbejder ud fra en plan, så alting er klar til tiden – og så der også er overskud til lige at lave noget helt andet, hvis der kommer andre gæster i restauranten.

– Når man er kok, så er det vigtigste at bevare overblikket. Har man det, så kan man lave mad til rigtigt mange, siger Klaus Græns. Og hans kokke klarer heldigvis udfordringerne uden at han skal stå og dirigere dem.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...