Revyen er premiere-klar og flere tusinde gæster er revy-klar

23. maj 2013 Kultur

Sønderborg Sommer Revy fortsætter trenden fra tidligere år: Forsalget er enormt, og der er nu solgt godt 18.000 af de 24.000 billetter, der er sat til salg.

Premieren er fredag d. 24.5. men allerede nu er forpremiererne rigtig godt i gang.

– Vi startede med at ha´48 tekster, fortæller Leif Maibom.

– De blev barberet ned til 33. Så gik prøverne i gang og vi kom ned på 31 til 1. forpremiere. Nu er der 30 tilbage, og de er der også til premieren fredag.

Og de 30 tekster indeholder om ikke alt, så dog en meget bred vifte af satire, humor, vid og bid – altsammen med udgangspunkt i dagligdagens begivender og tendenser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politik,  Jehovas Vidner, pædofili, prævention, magtmisbrug, religion, kongehuset, tv, hestekød er blot nogle af de mange, mange emner, der bli´r udsat for et revsende revyhold, der dog selv kalder sig ‘Testet Positiv’.

Selvfølgelig har Leif Maibom bedt Thorleif komme på scenen.

 

Og så er der selvfølgelig Leif Maiboms trofaste følgesvend Thorleif, der faktisk i år kan holde sit 30 års jubilæum.

Thorleif var første gang på scenen i 1983 som fynsk fodboldfan til EM i Frankrig.

I år er det altså den 30. udgave af figuren, som Maibom præsterer. Dennegang har han, og den omfangsrige kone, Ragnhild Margrethe startet en alternativ flytrute til København.

Så mon ikke, revyen letter igen i år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...