Revyen er premiere-klar og flere tusinde gæster er revy-klar

23. maj 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Sommer Revy fortsætter trenden fra tidligere år: Forsalget er enormt, og der er nu solgt godt 18.000 af de 24.000 billetter, der er sat til salg.

Premieren er fredag d. 24.5. men allerede nu er forpremiererne rigtig godt i gang.

– Vi startede med at ha´48 tekster, fortæller Leif Maibom.

– De blev barberet ned til 33. Så gik prøverne i gang og vi kom ned på 31 til 1. forpremiere. Nu er der 30 tilbage, og de er der også til premieren fredag.

Og de 30 tekster indeholder om ikke alt, så dog en meget bred vifte af satire, humor, vid og bid – altsammen med udgangspunkt i dagligdagens begivender og tendenser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politik,  Jehovas Vidner, pædofili, prævention, magtmisbrug, religion, kongehuset, tv, hestekød er blot nogle af de mange, mange emner, der bli´r udsat for et revsende revyhold, der dog selv kalder sig ‘Testet Positiv’.

Selvfølgelig har Leif Maibom bedt Thorleif komme på scenen.

 

Og så er der selvfølgelig Leif Maiboms trofaste følgesvend Thorleif, der faktisk i år kan holde sit 30 års jubilæum.

Thorleif var første gang på scenen i 1983 som fynsk fodboldfan til EM i Frankrig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år er det altså den 30. udgave af figuren, som Maibom præsterer. Dennegang har han, og den omfangsrige kone, Ragnhild Margrethe startet en alternativ flytrute til København.

Så mon ikke, revyen letter igen i år.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...