Rigsrevisionen vil se på regionernes cheflønninger

10. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Ifølge Fyens Stiftstidende vil Rigsrevisionen sætte gang i en større undersøgelse af regionale chefers løn- og ansættelsesvilkår.

Undersøgelsen skal dække alle fem regioner og kommer, efter en stikprøvekontrol i Region Syddanmark har vist brud på love og overenskomster i lønudbetalinger.

“Jeg synes, det er helt naturligt i forlængelse af, at der har været nogle konkrete sager i Syddanmark, at de breder det ud og gerne vil undersøge, om det er enkeltstående eksempler, eller om der generelt er noget, der skal ses efter, siger formanden for Danske Regioner Bent Hansen til avisen.

Rigsrevisionens stikprøve i Region Syddanmark viste overtrædelser for flere millioner kroner gennem for store udbetalinger til en række chefer.

Blandt andet kom det frem, at en klinikchef fik udbetalt 30 timers overarbejde hver måned uden at dokumentere timerne. Aftalen fandtes heller ikke på skrift.

En lignende kontrol af chefernes kontrakter blev foretaget i foråret i Region Midtjylland. Her fandt revisorerne ikke de samme overtrædelser.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...