Rigsrevisionen vil se på regionernes cheflønninger

10. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Ifølge Fyens Stiftstidende vil Rigsrevisionen sætte gang i en større undersøgelse af regionale chefers løn- og ansættelsesvilkår.

Undersøgelsen skal dække alle fem regioner og kommer, efter en stikprøvekontrol i Region Syddanmark har vist brud på love og overenskomster i lønudbetalinger.

“Jeg synes, det er helt naturligt i forlængelse af, at der har været nogle konkrete sager i Syddanmark, at de breder det ud og gerne vil undersøge, om det er enkeltstående eksempler, eller om der generelt er noget, der skal ses efter, siger formanden for Danske Regioner Bent Hansen til avisen.

Rigsrevisionens stikprøve i Region Syddanmark viste overtrædelser for flere millioner kroner gennem for store udbetalinger til en række chefer.

Blandt andet kom det frem, at en klinikchef fik udbetalt 30 timers overarbejde hver måned uden at dokumentere timerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftalen fandtes heller ikke på skrift.

En lignende kontrol af chefernes kontrakter blev foretaget i foråret i Region Midtjylland. Her fandt revisorerne ikke de samme overtrædelser.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...