Rigtigt mange deltager i spørgeskemaundersøgelse om vores sundhed

25. marts 2021 Samfund

Spørgeskemaundersøgelsen ‘Hvordan har du det’ er i fuld gang. En høj svarprocent er vigtig for både regioner og kommuner, der bruger undersøgelsen til at navigere efter, i forhold til hvilke indsatser der er mest brug for lokalt. Derfor glæder det formanden for Sundhedsudvalget, Helge Larsen, at så mange borgere i kommunen allerede har valgt at svare:

“Sundhedsprofilundersøgelsen er et af de vigtigste redskaber, vi har, i forhold til at prioritere hvilken retning vi skal i, og hvilke tilbud, der kan gøre en forskel for netop vores borgere lokalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jo flere der svarer, jo mere brugbart og retvisende bliver dette redskab, og vi gør derfor en stor indsats, for at få flest muligt til at deltage”, siger han i en pressemeddelelse.

5000 lokale borgere er udvalgt til at deltage i undersøgelsen, og de fik den 5. februar et spørgeskema i deres e-boks.

For at sikre en høj deltagelse arbejder Sønderborg Kommune sammen med Region Syddanmark om en informationskampagne, der skal minde borgerne om at tjekke deres e-boks, for at se om de er udvalgt til at deltage.

Svarfristen er den 12. maj og erfaringen er, at der altid kommer en del svar ind i sidste øjeblik.

Resultatet af sundhedsprofilundersøgelsen 2021 offentliggøres i marts 2022 på hjemmesiden danskernessundhed.dk, hvor det også er muligt at læse resultaterne fra tidligere undersøgelser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...