Rigtigt mange er opfordret til at tage en Coronatest i Multihuset

29. september 2020 Samfund

Der kommer hele tiden mennesker til testkøen og de alle er opfordret til at lade sig Corona-teste i Multihuset i Stenbjergparken i Ulkebøl – og det er på ingen måde tilfældigt, det lige er dér, testperonalet fra Ambulance Syd, er mødt op.

“Mandag aften havde jeg flere samtaler med Ambulance Syd, fordi det er vigtigt for os alle, at den smitte, der er i boligområdet, bliver begrænset mest muligt”, sagde sundhedschef Michael Skriver mandag aften til SønderborgNYT.

Det lykkedes sundhedschefen og Ambulance Syd at blive enige om, at der mandag skal testes i Multihuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de personer, som færdes i samme områder som de smittede, bliver testet, så kan eventuelt nye smittede holde sig hjemme indtil de igen er smittefri. På den måde begrænses smittespredningen.

“Vi har givet besked til de personer, som vi rigtigt gerne vil have testet – og det er blandt andre dem, der har været til store fester og deres omgangskreds”, sagde sundhedschefen.

Region Syddanmark sender dagligt testbiler ud til forskellige destinationer, som hver morgen offentliggøres på regionens Facebookside – og mener du, at du har brug for at blive Corona-testet, så kan du bestille tid på hjemmesiden Coronaprøver.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk