Rigtigt mange hyggede sig med Sønderborghus’ Folkekøkken

1. november 2022 Samfund
70 mennesker nød maden og det gode selskab. Foto: Ole Kæhler
70 mennesker nød maden og det gode selskab. Foto: Ole Kæhler

Mandag aften hyggede 70 personer sig i Yvonnes Café i Sønderborghus, hvor overskriften var Folkekøkken og Fællesskab og menuen var biksemad med spejlæg.

“Vi har lavet arrangementet, fordi vi gerne vil byde på mere fællesskab og nærvær og ideen med folkekøkken er, at vi mødes på tværs og både spiser og snakker sammen”, siger Maria Frost Andresen, som er ansat i Sønderborghus og Mejeriet.

“I aften er det anden gang, vi har fællesspisning og i dag er der kommet 70 personer, som gerne vil være med”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nogle kommer sammen med deres partner, andre sammen med venner og bekendte og en del kommer også alene – og de alle får snakket med de andre, som sidder ved de lange borde”.

Næste omgang Folkekøkken & Fællesskab er den 28. november, hvor der bydes på Chili Con Carne med nachos og Creme Fraiche.

Du tilmelder dig via Sønderborghus’ hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...