Rigtigt mange troppede op for at fejre A. P. Hansen

23. august 2020 Samfund

Jeg vil gerne ønske en af mine forgængere, nemlig A. P. Hansen, stort tillykke på dagen. Jeg vil også tillade mig på sønderborgernes vegne og på byrådets vegne at sige stort tillykke og tak for indsatsen for Sønderborg. Sådan skrev borgmester Erik Lauritzen på Facebook, inden han og hustruen, Bente, kørte til fødselsdagsreceptionen, der blev holdt ved Nydambåden i Sottrupskov.

A. P. Hansen havde sikret sig, at Hr. Jensens Jasskapel kom og spillede, men de var ikke alene på den musikalske scene. Betina Zilke fra Sønderjyllands Symfoniorkester holdt en kort tale, hvor hun takkede orkestrets eneste æresmedlem for hans opbakning – og efter takken spillede fire af musikerne for A. P. Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da der var kommet en pæn flok af alle de receptionsgæster, som ville hilse på den nu 90 år ældre herre, tog han selv ordet:

“Når gode drenge har fødselsdag, så plejer vejret at være godt. Og det er faktisk anden gang på 90 år, at det regner på min fødselsdag”, sagde fødselaren. Og kort efter han havde sagt det, så klarede det op.

Med til fødselsdag var der en gæst og hun har tidligere fejret sin 100-årsdag.

“Jeg var med til hendes fødselsdag og jeg fejrer også, når jeg fylder 100 år – hvis hun lover at komme med”, sagde A. P. Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse hele borgmesterens fødselsdagshilsen ved at klikke her på linket.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk