Rigtigt mange vil opleve Sara Blædel i Brecklings Bogcafé

28. september 2019 Kultur

På grund af den store efterspørgsel på Sara Blædels Danmarkspremiere i Sønderborg – med den nye bog fra hendes hånd, Pigen Under Træet – har Brecklings Bogcafé den 20. november fået plads i den store Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand, hvor der er plads til, at rigtigt mange læsere kan opleve den berømte krimiforfatter.

Almindeligvis holdes denne slags romanpremierer i København, men denne gang har Forlaget Politiken og Sara Blædel valgt Brecklings Bogcafé på Hotel Sønderborg Strand i Sønderborg.

Romanen bliver også sat til salg i bogcafeen samme dag – naturligvis med rabat til gæsterne.

“Jeg er kommet helt op i skyerne af stolthed over, at Sara Blædel vil holde sin bogpremiere i Brecklings Bogcafé”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Inden længe planter han sig i lænestolen for at læse samtlige bøger af Sara Blædel  – og blive klar til en herlig samtale med forfatteren.

Sådan kommer du med

Hvis du vil nyde en let anretning, inden Allan Breckling og Sara Blædel begynder deres samtale, så skal du komme klokken 18 – og vil du blot lægge ører til samtalen, så skal du komme klokken 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du bestiller og betaler billetten på MobilePay 5240 6616, hvor du skal huske at skrive dit navn i beskedfeltet.

Med spisning er prisen 189 kroner og foredaget alene koster 110 kroner.

Har du sprøgsmål om arrangementet, så kan du sende en mail til Allan Breckling på acharling@gmail.com

Læs mere om Sara Blædels besøg HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...