Rigtigt mange vil opleve Sara Blædel i Brecklings Bogcafé

28. september 2019 Kultur

På grund af den store efterspørgsel på Sara Blædels Danmarkspremiere i Sønderborg – med den nye bog fra hendes hånd, Pigen Under Træet – har Brecklings Bogcafé den 20. november fået plads i den store Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand, hvor der er plads til, at rigtigt mange læsere kan opleve den berømte krimiforfatter.

Almindeligvis holdes denne slags romanpremierer i København, men denne gang har Forlaget Politiken og Sara Blædel valgt Brecklings Bogcafé på Hotel Sønderborg Strand i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Romanen bliver også sat til salg i bogcafeen samme dag – naturligvis med rabat til gæsterne.

“Jeg er kommet helt op i skyerne af stolthed over, at Sara Blædel vil holde sin bogpremiere i Brecklings Bogcafé”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Inden længe planter han sig i lænestolen for at læse samtlige bøger af Sara Blædel  – og blive klar til en herlig samtale med forfatteren.

Sådan kommer du med

Hvis du vil nyde en let anretning, inden Allan Breckling og Sara Blædel begynder deres samtale, så skal du komme klokken 18 – og vil du blot lægge ører til samtalen, så skal du komme klokken 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du bestiller og betaler billetten på MobilePay 5240 6616, hvor du skal huske at skrive dit navn i beskedfeltet.

Med spisning er prisen 189 kroner og foredaget alene koster 110 kroner.

Har du sprøgsmål om arrangementet, så kan du sende en mail til Allan Breckling på acharling@gmail.com

Læs mere om Sara Blædels besøg HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...