Rikke Thomsen spillede i en fyldt sal

3. februar 2023 Kultur
Rikke Thomsen. Foto: Ole Kæhler
Rikke Thomsen. Foto: Ole Kæhler

Det fik rigtigt hurtigt med at få solgt billetter til torsdagens koncert med Rikke Thomsen og de alle blev solgt, så Rikke Thomsen kunne spille for en fyldt sal. Med sig havde hun sin bassist og korsanger, Peter Parmo Overby.

“Han er fra Thy og vi har kendt hinanden siden vores tid på musikkonservatoriet i Aalborg, hvor vi blev færdige for 10 år siden”, sagde Rikke Thomsen, der spillede flere af de sange, som publikum kendte og også nogle af de nye.

Arrangørerne af koncerten er Midtals Idrætsforenings Kulturudvalg og de var i sagens natur ovenud tilfredse med, at alle billetter var solgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi var lige så sikre på fuldt hus med Rikke Thomsen, som vi er, når det er Mark & Christoffer, der skal på scenen – og de alle tre er jo lokale”, siger musikansvarlig Poul Andersen.

Peter Buhl, som har været en del af idrætsforeningens kulturudvalg helt fra start, fortæller, der er en dybere mening med alle koncerterne og med Als Revyen i Kultursalen.

“Vi vil gerne gøre noget for dem, der bor her i Augustenborg og selvfølgelig skal man kunne høre god musik og få en sjov revyoplevelse uden, at man skal tage ind til Sønderborg”, siger han og nævner, at Als Revyen har premiere den 9. marts og der spilles alle dage til og med den 12. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Poul Andersen fortæller, at det næste musikarrangement bliver den 28. april, hvor René Wulff, som spillede trommer i C. V. Jørgensens band, kommer og holder et oplæg.

“Når han er færdig, så kommer I til at høre C.V. Jørgensen Jam spille en masse C.V. Jørgensen-numre og det er de helt fantastiske til”, siger han og opfordrer hver og en, som holder af C. V. Jørgensens musik til at sætte kryds i kalenderen.

Du kan SE BILLEDER HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...