Ringbakken er stadig i spil til Renoverprisen 2021

7. april 2021 Samfund

128 renoveringsprojekter blev indstillet til Renoverprisen 2021. De har nu været under lup hos Renoverprisens nomineringsudvalg, der har foretaget den første sortering af projekterne.

Er det Maltfabrikken i Ebeltoft, Bølgen i Gilleleje eller Ringbakken i Sønderborg, der skal vinde Renoverprisen 2021? De tre projekter er nu kommet ét skridt nærmere titlen som Danmarks bedste renovering, skriver Renover i en mail til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Feltet er kogt ned til 18 renoveringsprojekter og det er fra det felt, at seks projekter skal nomineres til prisen – og i sidste ende er det herfra, at vinderen skal findes.

Renoverprisen uddeles af Realdania og GI. Selv om renovering fylder mere end halvdelen af den samlede produktion i byggebranchen, er det primært nybyggeri, der bliver belønnet med priser.

Det er Renoverprisen med til at lave om på. Det særlige ved prisen er derudover, at den hylder et helt projekt frem for en enkelt bidragsyder.

Renoverprisen er en pris til alle, der har været involveret i det vindende projekt – lige fra bygherre til rådgivere og håndværkere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...