Ringriderfesten er også for de mindste

13. juli 2013 Uncategorized

Et stort hurra for Børneland ved Ringriderfesten, så der er mulighed for at selv de allermindste kan få sjove oplevelser og oven i købet vinder mønter, der kan omsættes i mere sjov. Og der er en herlig udfordring for seje drenge og piger, der kan løbe gennem soldaternes forhindringsbane på tid – selvfølgelig iført rigtigt soldatertøj, så det ikke er udstyret, de går ned på.

Så skal der bare graves guld.

Så skal der bare graves guld.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fri BikeShop har naturligvis en stand, hvor der er mulighed for at prøve cykelringridning og opdage, det er virkeligt svært.

Hertil kommer en række andre udfordrende forlystelse samt en lille legeplads for de allermindste, der triller med barnevogn og andre ting, der passer præcis til dem.

Se billeder fra Børneland:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.515457438521449.1073741841.429473540453173&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...