Ringriderfestens tattooshow rykker indendørs

4. januar 2022 Kultur

Ringriderfesten i Sønderborg flytter sit traditionsrige tattooshow fra pladsen foran Sønderborg Slot til Broager Sparekasse Skansen, når arrangementet holdes lørdag den 9. juli.

I Skansen får 2.200 publikummer mulighed for at sidde i lune og tørre omgivelser og se et show med både danske og internationale orkestre. Offentliggørelsen af programmet vil ske lidt efter lidt frem mod sommer.

“Vi ved, at tattoointeressen er stor i Sønderjylland og Nordtyskland. Hidtil er omkring 70 pct. af billetterne solgt indenfor de sidste to uger op til arrangementerne. Publikum har lige villet tage bestik af vejrsituationen, før de købte en billet. Det behøver de ikke længere. Nu kan de trygt købe en billet og være sikker på, at hverken regn eller blæst ødelægger oplevelsen. Nu foregår det hele i en arena, som både anvendes til sport og koncertarrangementer. Her er akustikken i top”, siger formanden for Ringriderfestens arrangementskomité, Henrik Hjortkjær, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salget af billetter til sidetribunerne – langsiderne – indledes nu, og kan købes frem til 31. januar med en earlybird-rabat til 150 kroner. Fra 1. februar stiger prisen til 185 kroner.

Tattooshowet begynder kl. 19.00, og når arrangementet er slut nogle timer senere, har Ringriderfesten arrangeret shuttlebusser fra Skansen på Aabenraavej til Ringriderpladsen, hvor festen kan fortsætte.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...