Ringridermuseet – i Sønderborgs næstældste hus – åbner den 1. juni

11. maj 2021 Kultur

Ringridermuseet har åbent fra 1. juni til den 31. august hver tirsdag og torsdag fra kl. 11:00 til 16:00 – samt søndag den 11. juli fra kl. 11.00 til 16.00.

Det skriver ringridernes seniorkomité til SønderborgNYT.

Ringridermusset er i det gamle hus i Kirkegade i Sønderborg og huset, der er fra 1643, er det næstældste hus i Sønderborg. Det flot udsmykkede hus blev beskadiget under bombardementerne i 1864, men blev sat i stand igen.

Det er Seniorkomiteen, der passer Ringridermuseet, som har en flot udstilling, der fortæller hele ringridningens historie. Seniorerne er naturligvis altid parat til at fortælle de historier, der hører med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ønsker at fordybe dig i hele ringridningens historie, så kan Ringridermuseets hjemmeside anbefales. Her har især Erik Dall brugt oceaner af timer på at lægge relevante tekster og rigtigt mange billeder ind.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...