Ringridermuseet – i Sønderborgs næstældste hus – åbner den 1. juni

11. maj 2021 Kultur

Ringridermuseet har åbent fra 1. juni til den 31. august hver tirsdag og torsdag fra kl. 11:00 til 16:00 – samt søndag den 11. juli fra kl. 11.00 til 16.00.

Det skriver ringridernes seniorkomité til SønderborgNYT.

Ringridermusset er i det gamle hus i Kirkegade i Sønderborg og huset, der er fra 1643, er det næstældste hus i Sønderborg. Det flot udsmykkede hus blev beskadiget under bombardementerne i 1864, men blev sat i stand igen.

Det er Seniorkomiteen, der passer Ringridermuseet, som har en flot udstilling, der fortæller hele ringridningens historie. Seniorerne er naturligvis altid parat til at fortælle de historier, der hører med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ønsker at fordybe dig i hele ringridningens historie, så kan Ringridermuseets hjemmeside anbefales. Her har især Erik Dall brugt oceaner af timer på at lægge relevante tekster og rigtigt mange billeder ind.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...