Risikoen for Corona-smitte får skoleledelse til at sende en klasse hjem

30. september 2020 COVID-19

Tirsdag eftermiddag har Ahlmann-Skolen bedt alle elever fra 6.A om at blive hjemme, fordi en elev fra klassen er smittet med Corona.

Fordi den smittede elev ikke har været på skolen i denne uge, så er smitte-risikoen lille.

Vi tager alle de forholdregler, som vi kan og derfor er 6.A sendt hjem til og med fredag.

“Der er nogle af eleverne, som vi opfordrer til at blive testet, fordi de har været i kontakt med den smittede – og lige nu er jeg i gang med at ringe til forældre”, siger skoleleder Michael Torp, der selv er i tæt kontakt med Sundhedsforvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Corona-smitte kan ramme enhver skole eller arbejdsplads.

“Og så skal der handles både hurtigt og ansvarligt”, siger sundhedschef Michael Skriver, der roser Ahlmann-Skolen for hurtigt at dæmme ind.

“Når der kommer Corona-smitte ind på en arbejdsplads eller skole, så inddæmmer og tester vi de personer, der er i risikozonen. Det er den måde, vi stopper smittespredningen på – og det er den plan, som Ahlmann-Skolens ledelse følger”, siger Michael Skriver til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...