Ristorante Fratelli åbner dørene den 29. juni

18. juni 2021 Erhverv
Armend Memeti, Giorgio Carluccio, Besnik Reka og Labi Memeti.
Armend Memeti, Giorgio Carluccio, Besnik Reka og Labi Memeti.

Den 29. juni åbner Ristorante Fratelli i det tidligere posthus på Rådhustorvet i Sønderborg og her bydes der på italiensk frokost og italiensk aftensmad.

“Vores italienske kokke laver mad i stenovn, hvor der fyres med brænde, så det bliver rigtigt italiensk”, siger Besnik Reka til SønderborgNYT. Det er ham, der – sammen med brødrene Labi og Armend Memeti – står bag den nye og store restaurant i Sønderborgs midtby.

“Vi har plads til cirka 120 gæster indenfor og 70-80 gæster udenfor”.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to Memeti-brødre åbnede deres første Ristorante Fratelli i Haderslev for fire år siden og to år senere åbnede de også en i Kolding.

“Nu åbner vi i Sønderborg og det gør vi, fordi Sønderborg er en by i fremgang og det er også en turistby”, siger Labi Memeti og fortæller videre, at han ser Sønderborg som Sønderjyllands største vækstby.

Rigtigt mange sønderborgensere kender allerede Ristotante Fratelli, der i 2020 blev hædret for at have Danmarks bedste pizza.

“I Haderslev har vi jævnligt gæster fra Sønderborg og mange af dem har været hos os flere gange”, siger Labi Memeti og tilføjer, at tilfredse gæster, som kommer igen, præcis er det, der er dejligt for Ristorante Fratelli.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det fortæller os, vi gør det rigtige, når vores italienske kokke – med køkkenchefen Giorgio Carluccio i spidsen – laver deres egen pasta og gør sig umage med hver eneste ret og vores serveringspersonale bliver klædt på, så de kender alle vores retter og også vores egen import af italienske vine, så de kan guide gæsterne til den helt rigtige madoplevelse”, siger Labi Memeti.

Ristorante Fratelli har deres egen sommelier, som sørger for, at personalet kender vinene.

Du kan se Ristorante Fratelli, når der er åbningsreception tirsdag den 29. juni mellem klokken 12 og 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og samme dag fra klokken 17 er der åbent for spisende gæster og fra på torsdag kan der bestilles bord på vores hjemmeside”, siger Labi Memeti, som også anbefaler, at folk følger deres Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...