River Band spiller i den lokale New Orleans Jazzclub

7. marts 2023 Kultur
River Band. Pressefoto
River Band. Pressefoto

New Orleans Jazz afholder søndag den 26. marts i Jazzkælderen, koncert med River Jazz & Blues Band – eller i daglig tale River Band, som kom til verden i 1971 i Vestjylland med musikere fra Lemvig og Holstebro. Orkestret fik navn efter Storåen, der flyder på de kanter.

Dørene til musiklokalet på Hotel Sønderborg Strand er åbne fra klokken 12.00 -15.30. Kl. 12.15 serveres en let frokost. Musikken starter kl. 13.00.

River Band har turneret trofast hvert år uden pause siden 1971 i Danmark og i udlandet og bandet er kendt for sin afvekslende, farverige stil – en blanding af traditionsbevidsthed og evne til at overraske. Nærvær og engagement er sat i højsædet hos dette originale, vestjyske band, skriver New Orleans Jazz i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

River Bands optræden skabes af musikernes fælles inspiration – samt lysten til at få publikum i tale. Med elskede klassikere, elegante arrangementer og inciterende danserytmer.

Mange sange, melodier og arrangementer i River Band er lavet af orkestrets trompetist, mundharpespiller, leder og stifter, Torben Lassen. Flere af disse numre er blevet klassikere på spillesteder i hele landet.

River Jazz & Blues Band er ét af de mest benyttede og populære danske orkestre på klubber og festivaler i Skandinavien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse meget mere på NewOrleansJazz.nu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...