RoadShow trækker kunder til Nova Data

10. maj 2013 Erhverv

Fredag kunne man fornøjelsen af at stå i en lang kø, hvis man ville have et kig på, hvad det er, de store softwarefirmaer har at byde på. Og dagen igennem var der et konstant flow af mennesker, der lige skulle høre om et eller andet – og heldigvis også en del, der benyttede sig af de bedre end gode tilbud, som Kenan Hansen havde i Nova Data.

Et kig ind i en computer. Kø foran disken og travlhed bag den – er fint for Nova Data.
Artiklen fortsætter under annoncen

RoadShow går i al sin enkelhed ud på, at computerbrugere og softwarefirmaer kan snakke sammen – kunder kan få lidt at vide om de ting, der er på markedet og kunderne kan fortælle, hvad de savner.

– Derfor er det dejligt, at så mange ganske almindelige computerbrugere kommer, siger Kenan Hansen.

Arrangementet er på ingen måde sat i verden til alle de såkaldte eksperter, der roder på livet løs i deres computere, indtil de er nødt til at købe en ny.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>