Robin Hood besøger Sønderborg Teater i vinterferien

31. januar 2023 Kultur
PR-foto: Folketeatret
PR-foto: Folketeatret

I skolernes vinterferie kan børn, forældre og bedsteforældre få en spændende og sjov eftermiddag, når Sønderborg Teaterforening har Robin Hood på programmet. Det sker onsdag den 15. februar kl. 16.00 i Sønderborg Teater.

Det er Folketeatret, som er kendt for deres store og flotte familieforestillinger, der står bag forestillingen. Deres Robin Hood er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige, skriver teaterforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt fromme broder Tuck, den stærke Lille-John, som er mester i stokkekamp, sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, kong Richard og ikke mindst lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydnings-konkurrence.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande slår mindst lige så godt fra sig som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder.

Der er 11 medvirkende i forestillingen, heraf tre musikere. Musikken er kendt pop- og rockmusik, som spilles i en 1200-tals instrumentering

Robin Hood er egnet for børn fra seks år.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...