Rock i Mølleparken 2021 aflyses

5. maj 2021 Kultur

Efter forår kommer Rock i Mølleparken og sådan har det været i mange år i Sønderborg, men pandemien kom og musikken forstummede.

Meldingerne fra Folketinget peger mod en gradvis åbning af samfundet, men de er alle så fulde af forbehold, at det er nærmest umuligt at planlægge vores store arrangementer.

”Så med baggrund i den store usikkerhed omkring genåbningen, har vi med bedrøvelse besluttet at aflyse Rock i Mølleparken 2021”, oplyser Jes Johansen fra Kultur i Syd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultur i Syd går nu i gang med at finde de gode navne til partoutkortet til sommeren 2022 og Kultur i Syd forventer, at nogle af denne sommers navne er at finde på programmet i 2022, og dertil kommer sikkert også en del ny navne på plakaten, skriver Kultur i Syd.

Hvis du har billet til denne sommers aflyste koncerter i Mølleparken, kan billetten refunderes, men det vil også være muligt at beholde sit partoutkort, og få byttet det til et nyt partoutkort til 2022.

”På nuværende tidspunkt kan vi ikke love noget om programmet i 2022, ud over at vi satser på at gi’ den gas i 2022. Så meget, at det har været to års ventetid værd”, skriver Jes Johansen, der også oplyser, at alle kunder vil modtage en mail direkte fra billetsalg.dk med information om, hvordan man får refunderet sin billet eller evt. får sit partoutkort byttet til et nyt partoutkort til sommeren 2022.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Risiko for skybrud mandag morgen og formiddag

27. juni 2022 Samfund

I det sønderjyske er de første lyn også blevet registreret – og det første skybrud kan være lige på trapperne, skriver TVs Vejret. Et lavtryk med tilhørende koldfront ligger på tværs af landet og giver i de tidlige morgentimer kraftige regnbyger i det jyske. Det giver risiko for kraftige tordenbyger, der kan være med skybrud. […]

Læs mere...