Røde faner og taler i Kongevejsparken

1. maj 2022 Politik

I dag, søndag, er det 1. maj og dermed arbejdernes kampdag og den blev også markeret i Kongevejsparken i Sønderborg, hvor Jan & Dusko spillede, mens tilhørerne sang med på Internationale.

Den første taler var folketingsmedlem Benny Engelbrecht, der blandt andet sagde:

“Jeg har lyst til at fortælle om alle de gode resultater, der er kommet, siden Socialdemokratiet fik regeringsmagten – de står jo lidt i skyggen af krisen, som følger med krigen i Ukraine”, sagde Benny Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har sørget for den såkaldte Arne-pension, som betyder, at 33.500 nedslidte kan trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet med en tidlige Pension” – og vi har med en statsgaranti sikret at de mennesker, der vil købe hus på Als og i andre tyndt befolkede områder kan få lån til boligkøbet”.

Benny Engelbrecht sagde også, at Socialdemokratiet har lavet en aftale om at indføre en højere dagpengesats til ledige de første tre måneder, man er ledig.

“Og så har den socialdemokratiske regering investeret mere i velfærd end det er set i de foregående ti år”, sagde Benny Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Energikonferencen har aldrig været mere relevant og nødvendig end nu

27. maj 2022 Erhverv

Når ledere fra hele verden mødes i Sønderborg i begyndelsen af juni til Det Internationale Energiagenturs 7. årlige globale konference om energieffektivitet, sker det på et tidspunkt, hvor energieffektiviseringsløsninger aldrig har været mere relevante og nødvendige. Konferencen holdes af  Det Internationale Energiagentur, IEA, og det danske Klima-, Energi- og Forsyningsministerium med støtte fra Danfoss og […]

Læs mere...