Røde Kors og ipnordic sætter hjertestarter op i hjertet af Gråsten

18. oktober 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Gråsten får nu en hjertestarter på Torvet.

Det gode initiativ markeres med en officiel overdragelse, der finder sted ved DET GAMLE RÅDHUS næste tirsdag kl. 10.00.

Røde Kors i Gråsten blev enige med direktør for ipnordic A/S, Thorben Jensen, om at den optimale placering i Gråsten måtte være ved DET GAMLE RÅDHUS på Torvet, skriver Råde Kors i en pressemeddelelse.

Argumenterne for placeringen er de mange gæster på DET GAMLE RÅDHUS samt den centrale placering for turister og offentligheden omkring Torvet samt for byens borgere i almindelighed, hvor hjertestarteren vil være tilgængeligt døgnet rundt, hvis der skulle opstå behov for det.

På det praktiske plan er hjertestarteren en donation fra Røde Kors i Gråsten, og ipnordic A/S har fremover ejerskabet for den og ansvaret for, at den til enhver tid er operationel og tilgængelig for offentligheden.

Røde Kors og ipnordic A/S håber, at lokalbefolkningen vil tage godt i mod initiativet, og at hjertestarteren vil være med til at skabe tryghed i Gråsten.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...