Røde Kors og ipnordic sætter hjertestarter op i hjertet af Gråsten

18. oktober 2016 Gråsten

Gråsten får nu en hjertestarter på Torvet.

Det gode initiativ markeres med en officiel overdragelse, der finder sted ved DET GAMLE RÅDHUS næste tirsdag kl. 10.00.

Røde Kors i Gråsten blev enige med direktør for ipnordic A/S, Thorben Jensen, om at den optimale placering i Gråsten måtte være ved DET GAMLE RÅDHUS på Torvet, skriver Råde Kors i en pressemeddelelse.

Argumenterne for placeringen er de mange gæster på DET GAMLE RÅDHUS samt den centrale placering for turister og offentligheden omkring Torvet samt for byens borgere i almindelighed, hvor hjertestarteren vil være tilgængeligt døgnet rundt, hvis der skulle opstå behov for det.

Artiklen fortsætter under annoncen

På det praktiske plan er hjertestarteren en donation fra Røde Kors i Gråsten, og ipnordic A/S har fremover ejerskabet for den og ansvaret for, at den til enhver tid er operationel og tilgængelig for offentligheden.

Røde Kors og ipnordic A/S håber, at lokalbefolkningen vil tage godt i mod initiativet, og at hjertestarteren vil være med til at skabe tryghed i Gråsten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...