Røde Kors og ipnordic sætter hjertestarter op i hjertet af Gråsten

18. oktober 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Gråsten får nu en hjertestarter på Torvet.

Det gode initiativ markeres med en officiel overdragelse, der finder sted ved DET GAMLE RÅDHUS næste tirsdag kl. 10.00.

Røde Kors i Gråsten blev enige med direktør for ipnordic A/S, Thorben Jensen, om at den optimale placering i Gråsten måtte være ved DET GAMLE RÅDHUS på Torvet, skriver Råde Kors i en pressemeddelelse.

Argumenterne for placeringen er de mange gæster på DET GAMLE RÅDHUS samt den centrale placering for turister og offentligheden omkring Torvet samt for byens borgere i almindelighed, hvor hjertestarteren vil være tilgængeligt døgnet rundt, hvis der skulle opstå behov for det.

Artiklen fortsætter under annoncen

På det praktiske plan er hjertestarteren en donation fra Røde Kors i Gråsten, og ipnordic A/S har fremover ejerskabet for den og ansvaret for, at den til enhver tid er operationel og tilgængelig for offentligheden.

Røde Kors og ipnordic A/S håber, at lokalbefolkningen vil tage godt i mod initiativet, og at hjertestarteren vil være med til at skabe tryghed i Gråsten.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...