Røde Kors: Sønderborgensere kan også smide tøjet

28. april 2015 REGIONALT

Budskabet er enkelt: “Smid tøjet Danmark” og hjælp mennesker i nød kloden over.

“Opfordringen gælder også sønderborgensere”, siger Karen Housted fra Røde Kors-butikken i Løngang. Tanken er, at folk tømmer klædeskabene for det tøj, som de alligevel ikke skal bruge i fremtiden.

“Det afleverer de til Røde Kors, der sælger det videre og bruger pengene på at hjælpe mennesker i nød”, siger Karen Housted til SønderborgNyt.IMG_5683

Artiklen fortsætter under annoncen

Røde Kors og TV 2 opfordrer sammen med Coop danskerne til at rydde op i klædeskabet og give det tøj, de ikke bruger, videre.

Tøjindsamlingen foregår hen over foråret og kulminerer i en stor tv-galla på TV 2 lørdag 9. maj, hvor regnskabet gøres op. Det indsamlede tøj skal omsættes til penge, der går til at støtte familier i nød og på flugt på grund af krig, naturkatastrofer og fattigdom.

“Med “Smid tøjet Danmark” kan danskernes overskud af tøj blive til glæde for mennesker i nød. Det er en helt IMG_5679anderledes indsamling, end vi har set før, og det bliver spændende at se, hvor meget overskud danskerne har i klædeskabene. Med tøjet kan vi hjælpe endnu flere mennesker i nød. Det har der sjældent været større brug for end nu. Tak til TV 2 for at ville fejre indsamlingen med et flot og overraskende show, der samtidig bliver en stor tak til alle dem, der vil være med til at hjælpe mennesker i verdens katastrofeområder”, siger Røde Kors’ generalsekretær, Anders Ladekarl.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...