Rødskjorterne guider koncertgængere på plads i Alsion

18. januar 2022 Kultur

Koncertsalen i Alsion har solgt alle pladser til aftenens arrangement med Philip Faber og når det er muligt midt i en Coronatid, så skyldes det, at man bruger den såkaldte Superliga-model og deler publikum op i zoner. I Superliga-modellen må der være op til 500 personer i en zone.

“Vi har delt selve salen op i to zoner og så er der også en zone på balkonen”, siger Chres Hansen fra Alsion og fortæller, at der er gjort meget ud af at sikre, at koncertgængere kan føle sig rimeligt trygge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores servicemindede medarbejdere, ‘rødskjorterne’ står ved hovedindgangen, hvor de tjekker billetter og Coronapas, inden de fortæller hver enkelt gæst, hvilket ‘spor’ han eller hun skal følge for at finde ind på plads”.

Der vil være sat bånd op, så ingen kommer i tvivl – og desuden sælges der ikke drikkevarer inden koncerterne.

“I pausen er der en bar op til hver zone og desuden er der adgang til toilet i hver zone, så gæsterne ikke mødes på kryds og tværs”, siger Chres Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når arrangementet eller koncerten er slut, så guider rødskjorterne gæsterne ud fra Alsion

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Energikonferencen har aldrig været mere relevant og nødvendig end nu

27. maj 2022 Erhverv

Når ledere fra hele verden mødes i Sønderborg i begyndelsen af juni til Det Internationale Energiagenturs 7. årlige globale konference om energieffektivitet, sker det på et tidspunkt, hvor energieffektiviseringsløsninger aldrig har været mere relevante og nødvendige. Konferencen holdes af  Det Internationale Energiagentur, IEA, og det danske Klima-, Energi- og Forsyningsministerium med støtte fra Danfoss og […]

Læs mere...