Rønhave Pizza og Grill kan kalde sig prisvinder

2. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

At take away hitter blandt Syddanskerne blev understreget onsdag aften, hvor Danmarks første prisuddeling for take away, Danish Take Away Awards 2016, løb af stablen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets vindere blev præsenteret ved en stor prisuddeling i Pakhus 11 i på Østerbro i København, og sejren i Region Syddanmark gik til Rønhaveplads Pizza og Grill i Sønderborg.

Syddanskerne elsker take away – både når tiden er knap, og når smagsløgene skal forkæles med mad fra andre kontinenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og onsdag aften blev kærligheden til take away fejret ved Danish Take Away Awards 2016, hvor mange tusinde danskere har stemt på den restaurant, de helst bestiller take away hos, skriver Juest Eat i en pressemeddelelse.

Hele afstemningen kulminerede med et brag af et awardshow, hvor den kendte radiovært Anders Stegger stod i spidsen for aftenens program.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter optællingen af stemmerne kunne Anders Stegger præsentere Rønhaveplads Pizza & Grill i Sønderborg som vinder i Region Syddanmark og dermed som den bedste leverandør af take away til sultne syddanskere.

Og det var en glad indehaver af restauranten, som stod på vinderskamlen.

“Jeg er meget glad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder rigtig meget, og så er det selvfølgelig dejligt med anerkendelse for det hårde arbejde”, sagde Isam Badran fra Rønhaveplads Pizza og Grill og understregede samtidig, at kundernes favorit på menukortet er salatpizza.

Take away-tendensen vokser

Sidste år var første gang danskerne kunne stemme på deres yndlings take away restaurant, og i år besluttede man at udvide afstemningen til et fysisk awardshow på Østerbro, hvor endnu flere kategorier blev introduceret, bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

sydeuropæisk og nordisk. Bag awarden står JUST EAT.

Danish Take Away Awards er iværksat af Danmarks største take away-portal, JUST EAT. Mellem 4. september og 27. november har danskerne stemt på deres favoritter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er kåret en national vinder, en vinder for hver region og en vinder i hver af disse seks kategorier: Up & Coming, Sydeuropæisk, Nordisk, Asiatisk, Den klassiske og Premium.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

De faldne fra Stormen på Dybbøl blev mindet

18. april 2021 Kultur

Søndag formiddag klokken 10 var der mindehøjtidelighed ved Krigergravene på Dybbøl Banke i anledning af 157-året for Stormen på Dybbøl, hvor 11.000 danske soldater blev angrebet af 37.000 veludrustede preussiske soldater. “Angrebet begyndte – efter flere timers bombardement, klokken 10”, sagde oberstløjtnant Claus Klaris i sin tale. Når vi i dag markerer Dybbøldagen, så er […]

Læs mere...