Rønhave Pizza og Grill kan kalde sig prisvinder

2. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

At take away hitter blandt Syddanskerne blev understreget onsdag aften, hvor Danmarks første prisuddeling for take away, Danish Take Away Awards 2016, løb af stablen. Årets vindere blev præsenteret ved en stor prisuddeling i Pakhus 11 i på Østerbro i København, og sejren i Region Syddanmark gik til Rønhaveplads Pizza og Grill i Sønderborg.

Syddanskerne elsker take away – både når tiden er knap, og når smagsløgene skal forkæles med mad fra andre kontinenter. Og onsdag aften blev kærligheden til take away fejret ved Danish Take Away Awards 2016, hvor mange tusinde danskere har stemt på den restaurant, de helst bestiller take away hos, skriver Juest Eat i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele afstemningen kulminerede med et brag af et awardshow, hvor den kendte radiovært Anders Stegger stod i spidsen for aftenens program. Efter optællingen af stemmerne kunne Anders Stegger præsentere Rønhaveplads Pizza & Grill i Sønderborg som vinder i Region Syddanmark og dermed som den bedste leverandør af take away til sultne syddanskere.

Og det var en glad indehaver af restauranten, som stod på vinderskamlen.

“Jeg er meget glad. Det betyder rigtig meget, og så er det selvfølgelig dejligt med anerkendelse for det hårde arbejde”, sagde Isam Badran fra Rønhaveplads Pizza og Grill og understregede samtidig, at kundernes favorit på menukortet er salatpizza.

Artiklen fortsætter under annoncen

Take away-tendensen vokser

Sidste år var første gang danskerne kunne stemme på deres yndlings take away restaurant, og i år besluttede man at udvide afstemningen til et fysisk awardshow på Østerbro, hvor endnu flere kategorier blev introduceret, bl.a. sydeuropæisk og nordisk. Bag awarden står JUST EAT.

Danish Take Away Awards er iværksat af Danmarks største take away-portal, JUST EAT. Mellem 4. september og 27. november har danskerne stemt på deres favoritter. Der er kåret en national vinder, en vinder for hver region og en vinder i hver af disse seks kategorier: Up & Coming, Sydeuropæisk, Nordisk, Asiatisk, Den klassiske og Premium.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk