Roklubberne inviterer til Firmakaproning

28. maj 2021 Kultur

Sønderborg Roklub gør klar til, at der lørdag den 4. september trækkes i årerne i den 26. Firmakaproning og det gør klubben sammen med Ruderverein Germania og det foregår ved Verdens Ende.

Det er teambuilding på den sjove måde for virksomheder, institutioner, sportsforeninger, gadeforeninger, kort- dart-eller ølklubber – ja kun fantasien sætter grænsen. Det er en fantastisk mulighed for at styrke sammenholdet blandt kolleger og det kan være en god idé også at tage chefen med, skriver roklubben i en mail til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som vanligt lægges der vægt på, at det bliver en folkefest med morsom og sjov konkurrence – der er bl.a præmier for flotteste udklædning.

Så tag på teambuilding med dit firma, din institution eller din sportsforening, gadeforening, kort- eller ølklub.

I får 3 x 1,5 times instruktion i ugerne 32, 33 og 34 før kaproningen.

Se mere på og tilmeld jer på firmakaproning.dk .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...