Rolig generalforsamling i Sønderborg Venstres Vælgerforening

18. februar 2019 Politik

På generalforsamlingen i Sønderborg Venstres Vælgerforening kunne formand Simon Nørskov mandag aften fortælle de 31 medlemmer, der deltog, at det går ret godt.

“Bestyrelsen har vendt mange problematikker og så har vi gjort de indledende øvelser til det kommende folketingsvalg”, sagde formanden.

“Når valget udskrives, skal vi være klar til at hænge plaketer op og til at støtte vores parti i valgkampen. Plakaterne ligger klar og i løbet af marts sætter vi de grupper sammen, som skal ud og kravle i lygtepælene”, sagde Simon Nørskov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortalte videre, at vælgerforeningen ikke er involveret i EU-valget. Det er Kommuneforeningen, som er det.

“Og det er jo Karsten Schøn, der er formand for Kommuneforeningen og det klarer han glimrende. Han er gået til opgaven med stor ydmyghed. Karsten Schøn vandt formandsposten i et kampvalg med Lars Romsøe Grandt fra Nordals. Jeg og bestyrelsen blev kritiseret for ikke entydigt at bakke Karsten Schøn op. Her mener vi, at det handlede om den bedste mand til posten”, sagde Simon Nørskov, der sammen med bestyrelsen havde samtaler med begge kandidater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stridsøksen er begravet

“Striden mellem Venstre og Konservative er slut. Stridsøksen er begravet og det er jeg glad for. Vi skal jo samarbejde. Og nu er Konservatives tidligere spidskandidat jo blevet socialdemokrat, så vi går lysere tider i møde”, sagde Simon Nørskov.

Her sluttede formandens beretning og partimedlem Svend Aage Asmussen spurgte, om det ikke er på tide, at Venstre finder en borgmesterkandidat.

“Vi har taget de første skridt i den proces, men mere vil jeg ikke sige lige nu”, sagde formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Valg til bestyrelsen

Simon Nørskov blev enstemmigt genvalgt som formand for endnu en periode og der var ingen, der udfordrede ham på posten.

Helle W. Andersen, Ulrich Lassen og Søren Kaltoft blev valgt til bestyrelsen.

Der var ingen, der ville have rollen som suppleanter, så bestyrelsen fik lov til at udnævne medlemmer, der eventuelt melder sig til de poster.

Tage Lametsch forlod sin bestyrelsespost og fik en flaske vin for den indsats, som han har ydet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk