Romantiske bryllupper i Slotsbyen Gråsten

2. februar 2016 Erhverv

Det har i mange år været efterspurgt at blive gift i den smukke slotskirke i Gråsten og med åbningen af DET GAMLEIMG_7897 RÅDHUS, danner slotsbyen nu noget nær de perfekte rammer om romantiske begivenheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bliver man viet i slotskirken, står man, efter en kort smuk gåtur gennem slotshaven, foran den charmerende gamle rådhusbygning, der nu huser både restaurant og flotte festlokaler.

Straks man træder ind, mærker man, at huset emmer af historie og tradition, for lokalerne er blevet renoveret med nænsom hånd og med stor respekt for den oprindelig byggestil. Restauratør på DET GAMLE RÅDHUS, Jesper Dyrvig-Pedersen mener, at det netop er derfor, rådhuset er en spændende lokation til fejring af bryllupper:

”Der er mange traditioner forbundet med denne begivenhed – Og den særlige stemning, der knytter sig dertil, afspejler sig i bygningen og i lokalerne. I byrådssalen er der jo gennem tiden forrettet mange vielser, og den tradition kan på sin vis føres videre, ved at salen nu kan danne ramme om bryllupsfester”.

" I byrådssalen er der jo gennem tiden forrettet mange vielser, og den tradition kan på sin vis føres videre, ved at salen nu kan danne ramme om bryllupsfester”, fortæller restauratør, Jesper Dyrvig-Pedersen.

” I Byrådssalen er der jo gennem tiden forrettet mange vielser, og den tradition kan på sin vis føres videre, ved at salen nu kan danne ramme om bryllupsfester”, fortæller restauratør, Jesper Dyrvig-Pedersen.

På spørgsmålet om, hvorfor man skal vælge DET GAMLE RÅDHUS til sin bryllupsfest, svarer restauratøren:

”Folk vælger at holde bryllup hos os, fordi vi giver 5 stjernede oplevelser! Det gælder både de omgivelser, vi tilbyder, den mad vi laver, og ikke mindst den service vi yder. Derudover synes mange, at det er dejligt, at deres gæster kan bo på stedet – Vi er jo i fuld gang med at indrette både luksuriøse dobbeltværelser og store suiter”.

DET GAMLE RÅDHUS’ særlige gave til brudepar, der holder bryllupsfest hos dem er, at parret slutter festen af med overnatning i den store skønne brudesuite med himmelseng.

Gæster kan dog overnatte på hotellet længe før bryllupssæsonen begynder.

Fra den 26. februar står alle værelser og suiter klar. På denne dato lyder også startskuddet for de udvidede åbningstider i restauranten, så gæster bydes velkommen alle ugens dage fra kl. 7 – 22.

Denne artikel er sponsoreret af DET GAMLE RÅDHUS

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk