Rottefund fik ikke firma til at standse slik-pakkeriet

19. maj 2015 Erhverv

Selv om der var konstateret rotter i fødevarevirksomheden Alt Pack i Aabenraa, så blev firmaet ved med at pakke slik og chokolade til danske forbrugere.

Det oplyser DR Syd.rotte

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt Pack vidste i over en måned, at der var fundet rotter på virksomhedens lager, uden at hverken firmaet selv eller skadedyrsbekæmpelsesvirksomheden Rentokil, som Alt Pack samarbejder med, anmeldte sagen til kommune eller myndighed, som de ellers er forpligtet til.

Først da en privat borger anmeldte virksomheden til Fødevarestyrelsen, fik styrelsen kendskab til sagen. Det viser en række aktindsigter, DR har fået i sagen.

Alt Packs administrerende direktør, Preben Rasmussen, vil ikke kommentere de nye oplysninger:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Efter råd fra vores jurister udtaler vi os ikke om denne sag, før ankefristerne på sagen er udløbet. Derefter udtaler vi os gerne”, siger han til DR Syd.

Bøde på 140.000 kroner

Alt Pack blev lukket ned i april, efter Fødevarestyrelsen havde været på uanmeldt besøg på virksomhedens uregistrerede lager og fundet massive spor af rotter.

Alt Pack pakker og leverer slik og chokolade til salg i dansk detailhandel, og rottefundet i virksomheden fik Fødevarestyrelsen til at trække en række produkter, heriblandt chokolade, lakrids og mandler, tilbage fra butikkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt Pack er nu rottefrit og genåbnet, men har fået en bøde på i alt 140.000 kroner.

TV Syd har forgæves forsøgt at få en kommentar fra direktør Preben Rasmussen i Alt Pack.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...