Royal Run: Kronprinsen og mange andre har løbet One Mile

12. september 2021 Kultur

Præcis klokken 11 blev Royal Run skudt i gang med en af historiecentrets 1864-kanoner, som var placeret ved Sønderborg Slot og et væld af løbere begav sig ud på det 1600 meter lange løb, One Mile. Med i feltet var Kronprins Frederik, som kort inden løbsstart var kommet sejlende til Sønderborg med Dannebrog.

Han blev budt velkommen af borgmester Erik Lauritzen, som fortalte, at han selv skulle deltage i både One Mile og 10 kilometer-løbet.

“Men som gående”, understregede Erik Lauritzen, der sammen med Peter Mads Clausen fra Bitten & Mads Clausens Fond og sundhedsudvalgsformand Helge Larsen tog imod Kronprinsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg går ud fra, at du er i supergod form”, sagde Helge Larsen til Kronprinsen, som kunne afsløre, at det ikke helt er tilfældet.

“Men 1600 meter kan jeg vel klare”, sagde Kronprisen.

Borgmesteren og sundhedsudvalgsformanden fik sagt, at det er dejligt, at Royal Run nu endelig er muligt.

“Det er nemlig rigtigt dejligt og Royal Run handler jo rigtigt meget om at være sammen”, sagde Kronprinsen.

Efter at have hilst på borgmesteren, Peter Mads Clausen og Helge Larsen gik Kronprinsen hen ad Slotskajen, hvor han hjalp en af 1864-soldaterne med at gøre den historiske kanon skydeklar og da det var klaret, så skulle han og flere af andre have hver en cykel fra Fri BikeShop, så de kunne trille til Christian den Xs Bro, hvor starten skulle gå.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den er godt nok tung”, sagde Kronprinsen til Kent Nissen fra Fri BikeShop, da han havde løftet på cyklen.

“Det er rigtigt og det er jo ikke en carbon-cykel”, sagde Kent Nissen.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49