Royal Run ved Mølledammen trak pænt med deltagere

7. september 2021 Samfund

Tirsdag formiddag havde Mølleparken Plejecenter Royal Run og ruten førte deltagerne rundt om Mølledammen lige så mange gange, som kræfterne rakte til.

“Vi er så heldige, at der er kommet en flok unge mennesker fra idrætshøjskolen, som går rundt sammen med plejecenterbrugerne”, siger Hanne Køhler fra Mølleparken Plejecenter. Højskoleleverne arbejder med dialog – og netop dialog – som også kan være hyggesnak, var der god plads til under Royal Run.

“Selvfølgelig deltager medarbejdere og plejecentrets frivillige også i vores Royal Run”, siger Hanne Køhler, som med glæde har noteret sig, at de ældre nød turen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved det første pitstop var der disket op med drikkevarer og frugt – og det sammen ved det næste. Et enkelt stoppested havde stillet kaffe og kage frem – og så var der selvfølgelig lidt godt til ganen i målområdet, hvor der også var hyggemusik.

Også højskoleeleverne fik en god oplevelse.

“Det er faktisk interessant at snakke med de ældre. De ser jo alting på en helt anden måde end vi gør”, sagde højskoleeleverne.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...