Rumænsk kvinde skal i grundlovsforhør – hun er sigtet for tyveri

6. oktober 2022 112

Onsdag eftermiddag anholdt politiet en 34-årig rumænsk kvinde, der havde stjålet varer i SuperBrugsen i Gråsten.

“Personalet kunne fortælle, at kvinden også havde stjålet fra butikken for nogle måneder siden”, siger Thomas Berg fra politiet i Sønderborg.

Her stopper sagen ikke.

“Umiddelbart inden tyveriet i Gråsten havde den rumænske kvinde været i Dagli’Brugsen i Kliplev, hvor hun lavede det, som vi kalder tricktyveri i forbindelse med, at hun fik vekslet nogle penge.

Thomas Berg fortæller videre, at politiet har kontaktet kollegerne flere steder i det syd- og sønderjyske, hvor det viser sig, at den rumænske kvinde kan have flere lignende forhold på samvittigheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og derfor bliver hun stillet for en dommer, så vi kan få hende varetægtsfængslet, mens sagerne undersøges”, siger Thomas Berg.

Politiet vil bede om lukkede døre til grundlovsforhøret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...