Ruth Malle: Krisecenter kan forebygge mod svingdørs-brugere

13. september 2013 Uncategorized

Der er brugere på Kvinde- og Krisecentret, der får et ophold, finder balancen og får sat livet på skinner, så de aldrig mere kommer i en lignende . Men der er også kvinder, der søger sikkerhed og hjælp flere gange.

Det har regeringen bemærket og nu er det skrevet ind i 2020-planen, at antallet af gengangere skal ned.

På krisecentret i Sønderborg gør man allerede en del af de ting, som regeringen ønsker, men der er plads til forbedringer. Og de forbedringer koster penge, mener leder Ruth Malle.

Artiklen fortsætter under annoncen

–  Hvis regeringen vil lave forebyggelse, så er jeg med på det. Men det kræver flere ressourcer og et udbygget samarbejde, siger Ruth Malle til dr.syd.

Målet er at kun 25 procent af de kvinder, der tager på krisecenter, kommer igen. Og man skal da heller ikke forvente, at tallet kommer meget længere ned end det, siger Ruth Malle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...