Ruth Malle: Krisecenter kan forebygge mod svingdørs-brugere

13. september 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Der er brugere på Kvinde- og Krisecentret, der får et ophold, finder balancen og får sat livet på skinner, så de aldrig mere kommer i en lignende . Men der er også kvinder, der søger sikkerhed og hjælp flere gange.

Det har regeringen bemærket og nu er det skrevet ind i 2020-planen, at antallet af gengangere skal ned.

På krisecentret i Sønderborg gør man allerede en del af de ting, som regeringen ønsker, men der er plads til forbedringer. Og de forbedringer koster penge, mener leder Ruth Malle.

Artiklen fortsætter under annoncen

–  Hvis regeringen vil lave forebyggelse, så er jeg med på det. Men det kræver flere ressourcer og et udbygget samarbejde, siger Ruth Malle til dr.syd.

Målet er at kun 25 procent af de kvinder, der tager på krisecenter, kommer igen. Og man skal da heller ikke forvente, at tallet kommer meget længere ned end det, siger Ruth Malle.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...