Ruth Malle: Krisecenter kan forebygge mod svingdørs-brugere

13. september 2013 Uncategorized

Der er brugere på Kvinde- og Krisecentret, der får et ophold, finder balancen og får sat livet på skinner, så de aldrig mere kommer i en lignende . Men der er også kvinder, der søger sikkerhed og hjælp flere gange.

Det har regeringen bemærket og nu er det skrevet ind i 2020-planen, at antallet af gengangere skal ned.

På krisecentret i Sønderborg gør man allerede en del af de ting, som regeringen ønsker, men der er plads til forbedringer. Og de forbedringer koster penge, mener leder Ruth Malle.

Artiklen fortsætter under annoncen

–  Hvis regeringen vil lave forebyggelse, så er jeg med på det. Men det kræver flere ressourcer og et udbygget samarbejde, siger Ruth Malle til dr.syd.

Målet er at kun 25 procent af de kvinder, der tager på krisecenter, kommer igen. Og man skal da heller ikke forvente, at tallet kommer meget længere ned end det, siger Ruth Malle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...