Ruth Malle: Krisecenter kan forebygge mod svingdørs-brugere

13. september 2013 Uncategorized

Der er brugere på Kvinde- og Krisecentret, der får et ophold, finder balancen og får sat livet på skinner, så de aldrig mere kommer i en lignende . Men der er også kvinder, der søger sikkerhed og hjælp flere gange.

Det har regeringen bemærket og nu er det skrevet ind i 2020-planen, at antallet af gengangere skal ned.

På krisecentret i Sønderborg gør man allerede en del af de ting, som regeringen ønsker, men der er plads til forbedringer. Og de forbedringer koster penge, mener leder Ruth Malle.

Artiklen fortsætter under annoncen

–  Hvis regeringen vil lave forebyggelse, så er jeg med på det. Men det kræver flere ressourcer og et udbygget samarbejde, siger Ruth Malle til dr.syd.

Målet er at kun 25 procent af de kvinder, der tager på krisecenter, kommer igen. Og man skal da heller ikke forvente, at tallet kommer meget længere ned end det, siger Ruth Malle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...