Rytter fra Sønderborg Cykleklub kørte sig op i B-klassen

30. maj 2016 Sundeved

Søndag stod Sønderborg Cykle Klub for det årlige landevejsløb på vejene omkring Kirke Hørup.

Et vellykket arrangement som sluttede med en sejr til Tom Bøttger Frømling i H40-klassen. Tidligt i løbet kom Tom Bøttger Frømling og Karsten Andersen, begge fra Sønderborg Cykle Klub i et lovende udbrud sammen med 5 andre ryttere i det 86 kilometer lange løb, skriver Sønderborg Cykle Klub i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gruppen arbejdede forholdsvist godt sammen og hurtigt var der ingen tvivl om at gruppen skulle køre om sejren.

Med cirka 35 kilometer igen røg Karsten Andersen sammen med en anden rytter bagud i forhold til udbruddet. Med 18 kilometer igen havde hovedfeltet indhentet Karsten Andersen.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Tom Bøttger Frømling vandt spurten sikkert i udbruddet og dermed løbet.  Karsten Andersen vandt lige så sikkert spurten i hovedfeltet og kørte sig dermed til en flot 6. plads.

Efter sejren på hjemmebanen kører Tom Bøttger Frømling resten af sæsonen i B-klassen.

Øvrige præmietagende ryttere fra Sønderborg Cykle Klub: Rasmus Kolmos Schmidt i D-klassen med en 7. plads – Her kom den tidligere sønderborger Simon Madsen på en 3. plads – Lars Bo Marcussen, H50-klassen, med en 9. plads.

Tom Bøttger Frømling på podiet. Foto: Sønderborg Cykle Klub

Tom Bøttger Frømling på podiet. Foto: Sønderborg Cykle Klub

Kørte også lørdag

Allerede lørdag var Tom Bøttger Frømling i aktion.

I Haderslev blev der kørt om Danmarksmesterskaberne.

Også her kom Tom Frømling Bøttger tidligt i udbrud. En enkelt ryttere stak kørte væk fra udbruddet og bagfra kom der ryttere op, således at udbruddet blev til hovedfeltet.  Efter 105 kilometer kunne Tom Frømling Bøttger køre sig til en søvlmedalje og dermed en andenplads om Danmarksmesterskaberne i H40-klassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk