Så er der jul på Hertugslottet

23. november 2018 Augustenborg

Fredag starter en hel weekend med jul på Hertugslottet i Augustenborg og alle kan komme og opleve duften og smagen af jul på det årlige og hyggelige julemarked.

Som sidste år, er slotspladsen fyldt med julehytter med spændende udstillere og butikker og der er gode muligheder for at købe dine jule- eller kalendergaver, find inspiration til din helt egen jul eller bare nyde den fantastiske stemning og duften af jul.

Jul på Hertugslottet starter fredag klokken 14:45 med fakkeloptog fra Augustenborg Skole til Augustenborg Slotsplads og klokken 15 tænder julemanden det store juletræ og åbner julemarkedet, hvor der også deles godterposer ud til fremmødte børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet vare hele weekenden og du kan se hele programmet HER.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...