Saab Danmark stadig på udkig efter dygtige system-ingeniører

25. august 2016 Sundeved

Saab Danmark har på det seneste haft travlt med at ansætte nye medarbejdere og dermed er situationen helt anderledes end for få år siden, hvor Saab Danmark var i krise..

For tre år siden vandt virksomheden kategorien ‘industriel it og server/storage’ i Computerworlds Top 100 med masser af vækst i omsætningen et pænt overskud.

Saab Danmarks administrerende direktør Heino Lundgren.

Saab Danmarks administrerende direktør Heino Lundgren.

Saab Danmark meddeler, at virksomheden på fire år har fordoblet sin omsætning, og at antallet af ansatte siden 2012 er øget med 30 til i alt 80 medarbejdere.

Samtidig har Saab Danmark sat sig et nyt ambitiøst mål: Omsætningen skal være fordoblet i 2020.

Det er også forklaringen på, at Saab Danmark netop har taget et nyt 3.300 kvadratmeter stort hovedkontor i brug, der er placeret ved Porten til Sønderborg.

 

På udkig efter dygtige system-ingeniører

Saab Danmark udvikler integrerede kommunikationssystemer, hvor man kan integrere radio, satellitsystemer og mobiltelefon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Saab kan ‘connecte’ det sammen, uanset hvilken platform, man måtte have at kommunikere på. Det gøres via smart software.

“Vi har derfor dybest set brug fo tre typer ressourcer: Det er ingeniører og specielt systemingeniører, der forstår at analysere de forskellige typer af teknologier og designe dem sammen – så det er design- og it-ingeniører”, siger administrerende direktør Heino Lundgren til Computerworld.

Der er også brug for softwareudviklere og softwarearkitekter som udviklere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan eksempelvis være datamatikere.

“Det tredje ben er dem, der skal levere det. Det er både projektledere og sådan noget som teknikere, der kan installere løsningen på en platform. Det er i høj grad en it-platform”, siger direktøren.

“Selvfølgelig slår vi stillinger op, ligesom de fleste andre gør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er en faktor, der er helt afgørende; At vi har nogle glade medarbejdere, der synes, at det er interessant med det arbejde, de sidder med, og med det internationale perspektiv. De anbefaler venner og bekendte at søge stillinger hos os”.

Heino Lundgren tilføjer, at Saab Danmark trods de høje vækstmål ikke skal ansætte ligeså mange nye medarbejdere i de kommende år, som det har været tilfældet i de seneste år.

“Der vil selvfølgelig fortsat være behov for ansættelser, men ikke i samme hastighed og regner med 15-20 stykker mere over de kommende fire år”..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...