Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis.

En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer.

”Vi er derfor i gang med at flytte grupper af revygæster, således at der bliver et sæde mellem hver gruppe. I den forbindelse vil dem der allerede har købt billet og som skal have nye siddepladser få dem tilsendt senest 25. maj”, siger billetchef Lene Ebbesen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal bæres mundbind, fra man ankommer, indtil man sidder ned og der skal holdes afstand ved ankomst og afgang fra teatret – gerne to meter. Ved indgangen skal der fremvises Corona-pas som enten er en negativ test, taget indenfor de seneste 72 timer eller en vaccinationsattest, der er mere end to uger gammel eller en attest der fortæller, at man har haft Covid-19-infektion.

Garderoben må desværre ikke benyttes i år og som udgangspunkt er det ikke tilladt at opholde sig i teatrets foyer og der er opstillet håndsprit-dispensere til fri afbenyttelse forskellige steder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Sommer Revy opfordrer gæster til at komme i god tid da kontrol af coronapas kan tage noget tid og så vil der værre pause i forestillingen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...