Særdeles flittig tyv i gang i Rinkenæs

18. december 2015 112

En særdeles aktiv tyv var torsdag fra kl. 17 til kl. 21 på spil på Højmarken i Rinkenæs. Hele fire steder fik besøg af den ubudne gæst.Politibil - forfra m blink

Det ene sted blev et vindue brækket op med en skruetrækker, to af stederne blev der smadret en rude og det sidste sted forsøgte tyven at brække et kældervindue op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev stjålet forskellige smykker det første sted, en Acer bærbar PC det andet sted, en herrering i guld og diverse øreringe det tredje sted. Det sidste sted lykkedes det ikke for tyven at komme ind og dermed blev der heller ikke stjålet noget.

“Når vi siger det er samme gerningsmand, så er det fordi, husene ligger tæt på hianden og tidspunktet for indbruddene er det samme”, siger Svend Erik Lassen til SønderborgNYT.

I en villa på Østermarken i Broager har en tyv brækket en terrassedør op og var ad den vej kommet ind i huset. Det er sket i løbet af natten til fredag og det er endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...