Sæsonens sidste Pro Musica-koncert

De tre fløjtenister. Pressefoto: Patricio Soto
De tre fløjtenister. Pressefoto: Patricio Soto
20. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag den 5. maj kl. 15.00 har Sønderjyllands Symfoniorkester sæsonens sidste Pro Musica-koncert i koncertsalen i Alsion.

Pro Musica er søndagskoncerter, hvor orkestrets musikere har mulighed for at udfolde sig som solister eller spille sammen på kryds og tværs med repertoire af eget valg. Det giver typisk et meget spændende og varieret program med anden musik, end publikum hører til symfoniorkestrets koncerter.

Til denne koncert vil orkestrets tre fløjtenister – Jorunn Solløs, Thomas Jensen og Bettina Zielke – spille vidunderlig musik af Carl Nielsen og C. E. F. Weyse, arrangeret af Flemming Neergård, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover er der F. Chopins sonate for cello og klaver op. 65 på programmet såvel som Glynn Davies’ skønne arrangement for strygekvintet af R. Wagners Siegfried Idyll.

Der vil som altid være mulighed for at købe kaffe og kage i Café Alsion i pausen.

Fri entré.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...