Sæt bare boligen til salg inden du har en ny på hånden

16. marts 2021 Erhverv

Igennem en rum tid er der solgt rigtigt mange huse i Sønderborg og derfor er ejendomsmæglerne hele tiden på udkig efter flere huse, som kan blive sat til salg.

Hos Realmæglerne Seeberg på Rådhustorvet giver de et gavekort på 300 kroner til Sønderborgs butikker til de boligejere, som beder om en vurdering – og kommer boligen så også til salg, så vanker der endnu et gavekort, så det samlede beløb bliver 1000 kroner.

“Vi synes, det giver god mening at støtte lokale butikker og jeg må indrømme, jeg har ondt af blandt andre tøjbutikkerne, som ligger inde med deres vintertøj og nu er det forårstøj, som kunderne vil have”, siger Jesper Seeberg fra Realmæglerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu er boligmarkedet sælgers marked.

“Det betyder, at eksempelvis dem der skal flytte ind i de seniorboliger, som Bitten & Mads Clausens Fond bygger på havnen, kan sælge deres nuværende bolig allerede nu. At overtagelsen så først sker, når der åbnes til seniorboligerne næste forår, kan sagtens aftales med køberne”, siger Jesper Seeberg. Man kan sætte sin nuværende bolig til salg til april og så er den solgt på omkring tre måneder.

“Og så aftaler man et halvt år til overtagelsen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han tilføjer, at køberne gerne venter på overtagelsen, når det er det helt rigtige hus.

“Og det med at planlægge salget af bolig er også en sikring imod pludselig at stå med udgifterne til to boliger”, siger Jesper Seeberg

I år er det ti år siden, Realmæglerne Seeberg åbnede på Rådhustorvet i Sønderborg.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...