Sagen om Skansegården fortsætter til Byrådet

5. maj 2020 Politik

Tirsdag eftermiddag kunne Teknik- og Miljøudvalget have afsluttet sagen om Skansegården, hvis der havde været enighed om at følge – eller ikke at følge – forvaltningens indstilling, hvor der står, at den anbefaler, at der gives tilladelse til at rive bygningen ned.

“Flertallet i udvalget gik ind for at følge forvaltningen, men Venstres Tage Petersen og Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti vil have et §14-forbud og dermed skal sagen videre til Byrådet”, siger udvalgsformand Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når kampen om Skansegården fortsætter i Byrådssalen, så kan den ende med, at flertalsgruppen stemmer for en nedrivning og dermed imod et §14-forbud – og så har Venstre og Dansk Folkeparti tabt kampen.

Krigen kæmpet med skrevne ord

Køberen af Skansegården, Charles Ginnerskov, har ofret store ressourcer på at fortælle offentligheden, hvorfor han ønsker at rive Skansegården ned. Han har blandt andet gjort det gennem læserbreve på SønderborgNYT, ligesom han har formidlet sine synspunkter gennem egne mediekanaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Modstanderne af nedrivningen af Skansegården har brugt deres egne Facebook-grupper og desuden har de haft et af Danmarks største regionale mediehuse i ryggen. Både på Facebookgruppen Politik i Sønderborg og på JydskeVestkystens medier har jeg oplevet, at mine forsøg på at komme til orde er blevet bortcensureret og jeg har haft økonomisk mulighed for at stå fast og få formidlet mine synspunkter”, siger Charles Ginnerskov til SønderborgNYT.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...