Sagen om Skansegården fortsætter til Byrådet

5. maj 2020 Politik

Tirsdag eftermiddag kunne Teknik- og Miljøudvalget have afsluttet sagen om Skansegården, hvis der havde været enighed om at følge – eller ikke at følge – forvaltningens indstilling, hvor der står, at den anbefaler, at der gives tilladelse til at rive bygningen ned.

“Flertallet i udvalget gik ind for at følge forvaltningen, men Venstres Tage Petersen og Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti vil have et §14-forbud og dermed skal sagen videre til Byrådet”, siger udvalgsformand Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når kampen om Skansegården fortsætter i Byrådssalen, så kan den ende med, at flertalsgruppen stemmer for en nedrivning og dermed imod et §14-forbud – og så har Venstre og Dansk Folkeparti tabt kampen.

Krigen kæmpet med skrevne ord

Køberen af Skansegården, Charles Ginnerskov, har ofret store ressourcer på at fortælle offentligheden, hvorfor han ønsker at rive Skansegården ned. Han har blandt andet gjort det gennem læserbreve på SønderborgNYT, ligesom han har formidlet sine synspunkter gennem egne mediekanaler.

“Modstanderne af nedrivningen af Skansegården har brugt deres egne Facebook-grupper og desuden har de haft et af Danmarks største regionale mediehuse i ryggen. Både på Facebookgruppen Politik i Sønderborg og på JydskeVestkystens medier har jeg oplevet, at mine forsøg på at komme til orde er blevet bortcensureret og jeg har haft økonomisk mulighed for at stå fast og få formidlet mine synspunkter”, siger Charles Ginnerskov til SønderborgNYT.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk